L'església de Sant Josep del Poble Nou, la vella, ha celebrat el 2015 els seus primers cent anys d'història. Els actes que clouen la commemoració d'aquest aniversari tindran lloc entre aquest mes i el vinent. Inclouen una exposició fotogràfica i una processó amb la imatge de Sant Josep.

El temple, que es va haver de restaurar parcialment, va tornar a acollir cerimònies litúrgiques l'octubre del 2014, després de mig segle. Des d'aleshores s'hi diu missa els dimecres i s'hi fan batejos i altres celebracions religioses.

Divendres vinent, a les 7 de la tarda, s'inaugurarà al Centre Cultural el Casino una exposició fotogràfica dels cent anys d'història del temple del Poble Nou, que es podrà visitar fins al 28 de març. El dissabte 19, a les 12 del migdia, s'hi farà una missa presidida pel bisbe de Vic, Romà Casanova, que impartirà la benedicció apostòlica. Seguidament, tindrà lloc una processió amb la imatge de Sant Josep. A les 2 del migdia, al col·legi Ave Maria, hi ha previst un dinar popular de germanor (el preu és de 15 euros i els tiquets s'han de retirar a la Llar i a la secretaria parroquial abans del 13 de març).

El diumenge 20 de març, a les 12 i 10 minuts del migdia, a la plaça de Mossèn Vidal, es farà la benedicció de rams. El dissabte 12 de març, a la tarda, i el diumenge 13, el dissabte 19 i el diumenge 20, matí i tarda, a l'escola parroquial del passatge Jover, hi haurà exposicions de pintura i treballs manuals d'artistes del barri. El 2 d'abril, a les 10 de la nit, i el diumenge 3 d'abril, a les 6 de la tarda, a la sala d'actes de la parròquia, el Grup Escènic Nostra Llar representarà "Jo seré el seu gendre".