Ahir es va presentar el campus universitari UGranollers, fruit de l'acord amb la UVic-UCC que permetrà que a partir del curs vinent la ciutat vallesana aculli dos graus i un cicle formatiu de grau superior.

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i l'Ajuntament de Granollers han explicat que han arribat a un acord per tal d'obrir un campus a la capital del Vallès Oriental a partir del curs que ve, el 2016-2017, que serà el tercer comptant els de Vic i Manresa.

Es tracta del campus UGranollers, des d'on s'impartiran dos graus i un cicle formatiu de grau superior totalment complementaris a l'oferta que s'està impartint a la UVic. Els graus són el d'Administració i Direcció d'Empreses i el de Màrqueting i Comunicació Empresarial, que s'afegeixen a la programació que ja ofereix la UVic-UCC des de la facultat d'Empresa i Comunicació.

El cicle és el de Màrqueting i Publicitat i també s'oferirà en format dual. L'acord ha estat fet públic per l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral; la presidenta del Patronat de la Fundació Universitària Balmes i alcaldessa de Vic, Anna Erra; i el rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña.

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, es va incorporar al Patronat de la Fundació Universitària Balmes el 2014.