Tancar al trànsit rodat el carrer de Sobrerroca "tal com proposa que es faci de manera immediata l'Associació de Veïns del Barri Antic i el comissionat del centre històric" és "acabar de matar el comerç de la zona". És el que opina l'Associació de Comerciants del carrer Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants. Van acordar el seu posicionament per unanimitat en la darrera assemblea.

La seixantena de negocis que agrupa l'entitat consideren que, si abans de prendre la mesura de convertir el Sobrerroca en un vial exclusiu per als vianants no es reactiva el sector, "serà la sentència de mort definitiva". Així ho expressa Sergi Roncal, d'El Cafè del Taller, a Sobrerroca. Per a Josep Tobeña, president de l'associació, amb negoci a la plaça Major, "serà com començar la casa per la teulada, sense fonaments".

En una entrevista a Regió7, el comissionat del centre històric va valorar que "el carrer de Sobrerroca tard o d'hora ha de ser per a vianants, i millor que sigui d'hora". L'associació de veïns hi està d'acord i també l'Ajuntament. Quan es va inaugurar la reurbanització del Joc de la Pilota, l'alcalde va confirmar a aquest diari que es treballa en aquesta direcció.

"Incentivar la rehabilitació d'habitatges, donar color al barri, afavorir l'obertura dels nombrosos locals buits, tant d'aquest carrer com d'altres, i millorar-ne la imatge global" són algunes de les peticions que fan els botiguers.