Els delegats del sindicat CCOO de l'empresa Manresa Bus, que té la concessió del servei de transport públic de la ciutat, entraran divendres una instància a l'Ajuntament per denunciar el mal estat del paviment urbà en els carrers per on circulen les línies del bus urbà i les seves repercussions en els vehicles i en la salut dels treballadors.

La instància anirà acompanyada d'un informe fotogràfic i serà presentada pels tres delegats de CCOO a l'empresa Manresa Bus, Damián Navarro, José Manuel Castro i Mariano Baquero, acompanyats del secretari d'organització de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Carles Manzanares.

L'Ajuntament ha encarregat una Auditoria de l'Espai Urbà que té com una de les conclusions que caldrien 14 milions d'euros per deixar tots els carrers de la ciutat en un estat impecable. Per tal de fer front a les actuacions prioritàries, serien necessaris uns 4,5 milions d'euros. L'Ajuntament no ha fet front a les tasques de manteniment de l'espai públic que calien a causa de la crisi.