El dilluns, 21 de març a les 7 de la tarda al Casal Cívic Mion Puigberenguer, se celebrarà la tercera sessió del cicle de xerrades informatives per a les associacions que han organitzat el CAE i l’Ajuntament de Manresa.

Aquesta vegada la ponència estarà dedicada a la nova llei del voluntariat i anirà a càrrec del personal tècnic de la Subdirecció General d’Associacionisme i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya, organisme que l’ha impulsat.

La Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l'associacionisme, es va aprovar l’estiu passat. D’una banda contempla una sèrie de mesures per regular la figura del voluntariat tot establint drets i deures, tant pels voluntaris i voluntàries com per a les entitats en les quals s’emmarca aquesta tasca voluntària. D’altra banda, defineix i planifica el paper de l’administració en la promoció de l’associacionisme i del voluntariat a Catalunya.

Tot i que la participació a aquesta sessió és gratuïta, és recomanable fer la inscripció prèvia al CAE. Es pot fer presencialment als locals de la Plaça del Milcentenari, de 9 a 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda, o bé a través del web www.cae.cat.

Aquesta sessió s’havia programat inicialment per al mes d’abril, però al final s’ha cregut convenient fer-la coincidir amb una de les 17 sessions precongressuals del 3r Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat, que es farà al mateix emplaçament de 5 a 7 de la tarda. D’aquesta manera es vol facilitar la participació de les entitats als dos actes i optimitzar la vinguda dels tècnics de la Subdirecció General d’Associacionisme i Voluntariat a Manresa.

Més informació al web del CAE: www.cae.cat.