A la plaça de Sant Domènec de Manresa la font no funciona. No va perquè a l'espai que ocupa hi han muntat un escenari de fusta, que és on aquest vespre, a 2/4 de 8, es farà el llançament de la campanya "Et porto al cor" per promocionar Manresa. Si plou, aquest acte sorpresa es traslladarà al teatre Conservatori.

La campanya per promocionar la marca de ciutat "Manresa, cor de Catalunya" s'ha difós per mitjà de cartelleria i, sobretot, de les xarxes socials. L'Ajuntament, que n'és el responsable, ha posat en relleu el ressò que ha aconseguit l'acte d'avui gràcies als vídeos que en fan el compte enrere, que "han tingut milers de visualitzacions a les xarxes socials". En aquests vídeos, mig centenar de persones que representen diversos sectors de la societat manresana, i d'altres a títol individual, han escenificat una petita coreografia seguint el ritme de la música. Avui, tothom qui ho vulgui podrà treure l'entrellat de tot plegat en l'acte de presentació de la campanya, que tindrà continuïtat amb noves accions al llarg dels propers mesos.

La previsió del temps és força optimista pel que fa a l'Agència Estatal de Meteorologia, que anuncia una probabilitat de pluja del 45% a partir de les 6 de la tarda. El Servei Meteorològic de Catalunya no afina tant i diu que la probabilitat de pluja avui és alta.