Caldrien 14 milions d'euros per deixar tots els carrers de Manresa en un estat impecable i l'equip de govern municipal ha decidit posar fil a l'agulla engegant un Pla de Millora de l'Espai Urbà que s'ha començat a desplegar invertint 103.894 euros.

Els diners serviran per arranjar el ferm de 3.242 metres quadrats dels carrers Xiprer (212 m2), Bonsuccés (360 m2) i plaça del Remei (380 m2); les cruïlles del carrer Mossèn Vall amb el passeig del Riu i la Muralla de Sant Francesc (1.100 m2); el carrer Bisbe Comas (825 m2) i l'arranjament dels paviments de 365 m2 dels carrers Urgell, Sant Francesc i Barreres.

El regidor de Qualitat Urbana i Serveis, Jordi Serracanta, va assegurar que el govern era "conscient que no s'ha fet front a les tasques de manteniment que la ciutat necessita". Per redreçar la situació es va encarregar l'auditoria de l'espai urbà, de la qual ja es disposa de les primeres conclusions, i que guiarà les intervencions que s'aniran posant en marxa "per recuperar el terreny perdut els darrers anys" en la mesura que hi hagi diners i sense perdre de vista la prioritat de l'emergència social.