Una cooperativa per al lloguer de vehicles de competició per a persones amb discapacitat física (institut Lacetània) i una portella assecadora per a animals de companyia (Escola Joviat) són els dos projectes manresans guanyadors de la 4a Mostra de projectes emprenedors de l'FP a Catalunya.

Miguel Olmedo Serral, de l'institut Lacetània, va guanyar el primer premi al millor projecte d'economia social i cooperativa de grau mitjà amb el projecte anomenat Rental Racing, que consisteix en una cooperativa per al lloguer de vehicles de competició per a persones amb alguna tipologia de discapacitat física. La intenció principal és millorar la seva qualitat de vida i potenciar-ne la integració social, ajudant-los a tenir les mateixes oportunitats. Per la seva banda, l'alumna Cristina Vall Zamora, de l'Escola Joviat, va obtenir el 3r premi a la millor idea en grau mitjà. El seu projecte, Secan, tracta sobre la realització d'una portella assecadora per a animals de companyia. La portella conté un material de microfibra que eixuga l'animal en cas d'estar humit i evita que embruti l'interior de la casa.

En l'edició d'enguany s'han presentat 42 projectes a concurs. L'Ajuntament n'hi va presentar set, dos dels quals van arribar a la final.