AMPANS ha obtingut el Segell d' Excel·lència Europea EFQM 500+ atorgada pel Club Excel·lència en Gestió i avaluada per Applus. D'aquesta manera, l'entitat se situa en un grup reduït d'una cinquantena d' organitzacions i empreses que han assolit aquest reconeixement a tot l'estat.

L'acte d'entrega del distintiu serà aquest dijous, 31 de març, en un acte al Kursaal Manresa que comptarà amb la participació de l'economista i professor de la Universitat de Columbia, Xavier Sala i Martin, i de destacats col·laboradors d'AMPANS com Josep Salvatella, conseller delegat de RocaSalvatella, Pau Dueñas, director general de Morillas, el cuiner Nandu Jubany, el girector general de Gates, Cedric Stalpaert, la responsable de Qualitat de CaixaBank, Marta Fina o l'il·lustrador, Manel Fontdevila, entre d'altres persones destacades.

L'any 2014 AMPANS ja havia obtingut l'EFQM 400+, sent la primera entitat del sector de la discapacitat a Catalunya que l'obtenia.

El guardó és un reconeixement a la tasca feta per l'entitat durant tots aquest anys, impulsant de forma permanent accions de millora descrites als plans estratègics de l'entitat. L'obtenció d'aquesta certificació significa també un reconeixement a l'esforç compartit per les més de 600 persones que, de forma constant, han impulsat amb èxit projectes i reptes treballant per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies; actualment més de 1.600 persones ateses.

Sobre l'EFQM

La Fundació Europea per la Gestió de la Qualitat, l'EFQM, és una fundació sense ànim de lucre amb seu a Brussel·les que compte amb més de 500 socis repartits en més de 55 països. Aquesta Fundació defineix el Model EFQM de Qualitat i Excel·lència com a via per a l'autoavaluació i la determinació dels processos de millora contínua en entorns empresarials i organitzatius tan públics com privats, i és un referent per les empreses i organitzacions de la Unió Europea.