Ampans ha obtingut el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+. Atorgat pel Club Excel·lència en Gestió i avaluat per Applus, el segell col·loca l'entitat en el grup de la cinquantena d'organitzacions i empreses que han assolit aquest nivell de reconeixement a tot l'estat. El 2014 ja va obtenir l'EFQM 400+, que la va convertir en la primera entitat del sector de la discapacitat a Catalunya en aconseguir-lo.

El Segell EFQM 500+ serà lliurat a Ampans avui, en un acte al teatre Kursaal a les 7 de la tarda, en el qual intervindrà Xavier Sala i Martín, economista i professor de la Universitat de Colúmbia, i col·laboradors de l'entitat com Josep Salvatella, conseller delegat de RocaSalvatella; Pau Dueñas, director general de Morillas; el cuiner Nandu Jubany (amb una intervenció gravada); Cedric Stalpaert, director general de Gates; Marta Fina, responsable de qualitat de CaixaBank; l'il·lustrador Manel Fontdevila i Gonçal Mazcuñán, periodista, president del consell editorial de Regió7 i del Col·legi de Periodistes Catalunya Central i La Troupe. També parlarà Toni Espinal, director general d'Ampans

L'acte tindrà la presència del secretari general del Club Excelencia en Gestión, Ignacio Babé, i la intervenció enregistrada de la Consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Neus Munté. Les inscripcions es podien fer fins ahir, dia 30.