El 2 d'abril és el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme. Per sensibilitzar la població, el Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista a la Catalunya Central (Centre TEA) ha organitzat, per a demà, a les 6 de la tarda una flash mob a la plaça de Crist Rei, on es convida tothom a participar portant un globus de color blau que durant tot el dia es podrà recollir a Crist Rei, a la parada que hi muntarà l'associació.

Una flash mob és una acció organitzada en què un grup nombrós de persones es reuneix de cop en un lloc públic, fa una activitat inusual i es dispersa ràpidament. En aquest cas, consistirà a anar amb un globus blau inflat. A més, l'entitat s'afegirà a l'activitat que s'organitza a escala mundial consistent a passar-se durant tot el dia un testimoni de color blau amb el lema "Inclusió, tolerància i respecte", fer-se una fotografia i penjar-la al Facebook de l'entitat.

El Centre TEA ha sol·licitat a l'Ajuntament que demà algun edifici emblemàtic de Manresa, com la Cova o la Seu, estigui il·luminat de color blau, com es farà en altres ciutats del món. També ho ha demanat a l'empresa Tous. De moment, no ha obtingut cap resposta.