El 92 % dels alumnes que es van graduar a la FUB-UManresa el curs 2012-2013 van trobar feina en finalitzar els estudis, segons el darrer estudi d'inserció laboral de la institució universitària manresana.

L'accés al món laboral dels titulats a Manresa s'ha incrementat respecte a la darrera enquesta, elaborada entre la promoció del 2009-2011. Llavors el nivell d'ocupació era del 84,4 %. Hi ha hagut una evolució positiva en totes les titulacions, però ha millorat especialment en els graduats de Gestió d'Empreses i d'Infermeria, segons les dades de la FUB-UManresa.

D'aquestes destaca el fet que el 100% dels graduats d'Infermeria i Logopèdia que treballen ho fan en una feina relacionada amb el que han estudiat. El 85,2 % dels graduats en Fisioteràpia, el 80% en Podologia, el 73,7 dels d'Educació Infantil i el 50 % de Gestió d'Empreses també tenien una ocupació laboral relacionada amb el que havien estudiat.

Sense tenir en compte la relació entre els estudis i la feina actual, el nivell d'inserció més alt és el d'alumnes de Podologia, seguits dels d'Infermeria, Logopèdia, Educació Infantil, Gestió d'Empreses i Fisioteràpia.

A l'enquesta també se'ls demanava una valoració de la formació rebuda durant la seva etapa a la Fundació Universitària del Bages. La mitjana va ser de 8.

El 83,7 % dels alumnes de la promoció 2012-2013 eren catalans. El 100 % en el cas d'Educació Infantil i Gestió d'Empresa. Els que atrauen més gent de fora són Infermeria i Fisioteràpia.