La regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa ha convocat la tercera edició del concurs de fotografia "Els meus records". Té com a objectiu incrementar el coneixement de la història de la ciutat a través de la difusió d'imatges antigues. Al mateix temps es posa en valor l'experiència i els records que conserva la gent gran i és una forma de promoure la participació ciutadana per mitjà de l'ús de les noves tecnologies, segons l'Ajuntament.

El concurs està obert a tothom qui hi vulgui participar i que sigui més gran de 65 anys, amb la particularitat que han de ser fotografies de la seva propietat i que hagin estat captades en algun espai de Manresa abans de l'any 1980.

Cada persona pot enviar un total de 3 imatges entre el 15 i el 29 d'abril a l'adreça gentgran@ajmanresa.cat amb les dades del concursant, el títol de les fotografies, la data i una breu descripció.

El concurs pretén rescatar imatges que, més enllà del retrat familiar, reflecteixin de forma genèrica formes de vida que ja han passat, com celebracions, treball, utensilis en desús, festes populars. També llocs que tinguin un inte-rès social o esdeveniments històrics, socials i esportius.