El Campus Universitari de Manresa organitza aquest dissabte, 9 d'abril, de les 10 del matí a 2 del migdia, una nova edició de la jornada de portes obertes per tal que el futurs estudiants universitaris tinguin l'oportunitat de visitar les diferents instal·lacions i conèixer de primera mà l'oferta d'estudis i serveis que s'hi ofereixen. Tots els visitants podran accedir a la UPC Manresa, la UManresa-FUB, la UOC, la Clínica Universitària, la Residència Universitària i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa.

La jornada de portes obertes es fa de forma conjunta perquè els futurs estudiants tinguin l'opció d'endinsar-se de forma completa dins del teixit universitari de la ciutat i contemplar de manera global el conjunt d´espais que el conformen i, alhora, rebre orientació i assessorament personalitzat, comprovant que és un Campus proper i gens massificat.

També durant la jornada de portes obertes hi haurà una actuació castellera dels Penjats el Campus i el regal d'una samarreta tècnica del Campus que es podrà recollir a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa, amb un tiquet, després de la visita d'algun centre universitari.

La jornada de portes obertes al Campus Universitari és el colofó de la Fira d'Estudiant, que s'ha celebrat durant tota aquesta setmana al Museu de la Tècnica i que ha comptat amb l´assistència de més de 3.000 estudiants de secundària de la Catalunya Central.