El psicòleg clínic i terapeuta de parella Antoni Bolinches clausurarà la Segona Jornada de Coaching i Creixement Personal i Professional de la Catalunya Central amb una ponència sobre el secret de l'autoestima. Bolinches explicarà en el tancament de la jornada com aplicar els principis que apareixen en el seu darrer llibre «El secret de l'autoestima» (Cossetània), per al millorament personal.

La jornada es portarà a terme el dissabte 16 d'abril, a la sala petita del teatre Kursaal de Manresa (passeig Pere III, 35). La trobada que porta per títol «Autoestima't» està dirigida a persones que volen millorar la seva autoestima, l'autoconeixement i el creixement personal i professional.

El programa s'estendrà durant el matí (de 9.30 a 14 h) i la tarda (de 15.30 a 18 h), amb les dues ponències i amb diverses dinàmiques i treball en grup que portaran a terme els coach professionals de l´entitat. Durant la trobada es donaran eines pràctiques per millorar l'autoestima, l'autoconeixement i el creixement personal i professional dels participants.

Les entrades, que es poden comprar al teatre Kursaal, tenen un cost de 57 euros que inclouen l'assistència a les ponències, les activitats grupals, els materials i els refrigeris durant tota la jornada. Hi haurà una reserva de places per usuaris del CIO Manresa amb dificultats sociolaborals, pels quals la jornada serà gratuïta.

Recollida solidària

La regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz presidirà la jornada i l'obrirà adreçant unes paraules de benvinguda als participants. Enguany, també tindrà una vessant solidària amb la recollida de llaunes de sardines i tonyina per la plataforma d'aliments de Manresa a l'entrada del teatre Kursaal.