El Concurs de Cuina Jove de Sant Pol de Mar premia Pol Ruiz, alumne de la Joviat

15.04.2016 | 07:38
Pol Ruiz amb el premi

Pol Ruiz Masip, alumne de 2n de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració a l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, ha guanyat el premi a la imaginació i a la creativitat en el 30è Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a Sant Pol de Mar, que és el més antic que se celebra a Catalunya ininterrompudament i un dels concursos culinaris més antics d'Espanya.
Ruiz va quedar entre els deu classificats per a la final del concurs, després d'una primera fase eliminatòria. La "coccotte fumada de molls i fruites al vi negre amb escuma de foie" va ser el plat amb què va guanyar el premi, després de dues hores i mitja de preparació. El jurat el va presidir Mauro Colagreco, xef d'origen argentí que té dues estrelles Michelin.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Visites al metge

Visites metge Manresa

Demanar hora

Althaia permet programar la visita amb el teu metge.

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 

Guia de restaurants

Restaurants a Manresa

Restaurants a Manresa

Els millors restaurants de Manresa. Fitxes amb fotos i mapa.

 

Transport públic

Horaris bus Manresa Barcelona

Bus Manresa-Barcelona

Accedeix als horaris del servei de bus entre Manresa i Barcelona. 

 

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema