El Concurs de Cuina Jove de Sant Pol de Mar premia Pol Ruiz, alumne de la Joviat

15.04.2016 | 07:38
Pol Ruiz amb el premi

Pol Ruiz Masip, alumne de 2n de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració a l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, ha guanyat el premi a la imaginació i a la creativitat en el 30è Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a Sant Pol de Mar, que és el més antic que se celebra a Catalunya ininterrompudament i un dels concursos culinaris més antics d'Espanya.
Ruiz va quedar entre els deu classificats per a la final del concurs, després d'una primera fase eliminatòria. La "coccotte fumada de molls i fruites al vi negre amb escuma de foie" va ser el plat amb què va guanyar el premi, després de dues hores i mitja de preparació. El jurat el va presidir Mauro Colagreco, xef d'origen argentí que té dues estrelles Michelin.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Visites al metge

Visites metge Manresa

Demanar hora

Althaia permet programar la visita amb el teu metge.

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 

Guia de restaurants

Restaurants a Manresa

Restaurants a Manresa

Els millors restaurants de Manresa. Fitxes amb fotos i mapa.

 

Transport públic

Horaris bus Manresa Barcelona

Bus Manresa-Barcelona

Accedeix als horaris del servei de bus entre Manresa i Barcelona. 

 

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema