Quan algú posa per a una fotografia se solen utilitzar paraules tipus «Lluís» i «patata» per aconseguir que somrigui. A la clínica veterinària Feres de Manresa i Sant Joan de ben segur que les més escoltades són «bub» i «mèu».

Feres va organitzar diverses sessions fotogràfiques a la sala d´espera del seu negoci a Sant Joan amb el fotògraf Jose Romero, que és un enamorat dels animals. Les van oferir a la clientela i a la no clientela que volgués una imatge de record amb el seu animal de companyia. Les instantànies resultants es van penjar a la pàgina de Facebook de la clínica i els internautes van votar les preferides.

Fet el recompte fins dilluns al matí, la foto de Carlos Olivet amb la seva gateta Kyra ha resultat la més votada, amb 487 «m´agrada». Com a premi s´enduen una sessió de fotos gratuïta. El segon lloc, amb 296 vots, ha estat per a Laia Ferrer i la seva gateta Noa, que rebran un pòster de la seva imatge. I en tercer lloc, Gisel·la Rodríguez i Ángel Ruiz amb el seu gos Goofy, amb 242 «m´agrada», que podran gaudir d´un val regal de 25 euros de la clínica Feres.

A les primeres sessions hi van participar una seixantena de persones, i a l´organitzada la setmana passada, una quinzena. La setmana vinent, en una data encara per determinar, es farà el lliurament dels premis a la clínica. A la seva pàgina de Facebook es poden veure les instantànies. Famílies senceres, germans, persones soles, parelles. Gossos i gats i, sobretot, un bon grapat de cares rialleres.