Aquest dijous passat, el CREDA (Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius), que forma part dels Serveis Educatius de la Catalunya Central, i el Cicle Formatiu de Grau Superior d´Animació SocioCultural i turística, de l´Institut Guillem Catà, van organitzar conjuntament una passejada per la Manresa de les ´Arts Escèniques´.

L´objectiu era fer una trobada de tots els infants i joves que tenen dèficit auditiu de les comarques de la Catalunya Central, i que convisquessin durant un matí tot passant-ho bé, però amb algun tipus de temàtica que els sigues educativament interessant.

I el resultat va ser excel·lent, atès que tots dos serveis en van treure molt de profit. D´una banda els animadors en formació van organitzar la matinal, l´eix d´animació i l´acompanyament, i de l´altra, els alumnes i les logopedes del CREDA van completar el curs pel que fa a les activitats de trobada que s´organitzen durant tot l´any.

El recorregut va comptar amb la col·laboració del Kursaal, el Conservatori, La Crica i Pallapupes. Els nois van poder gaudir d'una visita guiada per part de Joan Morros. Hi va haver un taller de representació a la sala gran, una demostració de trapezi de cèrcol a càrrec de la Sira Bover, del Conservatori municipal de Música, una breu visita a càrrec del director Francesc Guillen, una audició de piano, un joc-dansa preparat pels alumnes d´ASCT i una sessió de clown preparada pel pallasso David Rivera. Tot amenitzat i acompanyat pels alumnes d´ASCT a través d´una gimcana amb carros de la compra cedits pel Caprabo.

Un matí que va resultar excel·lent i en el que es va obtenir una sinergia entre diversos serveis, ASCT i el CREDA, i un conjur de cara el curs que ve per tornar a repetir l'experiència.