Comença el 2n trimestre del cicle Pessics de Vida aquest dimecres, 27 d´abril, amb l´entrevista que la periodista Núria Balaguer farà amb el també periodista i presentador de ràdio i televisió, Enric Calpena.

Calpena és periodista, professor d'universitat, locutor de ràdio, presentador de televisió, novel·lista i historiador. Va ser redactor de El País i un dels primers presentadors del Telenotícies de TV3. Ha presentat diversos programes relacionats amb la història a diverses cadenes de televisió i és un col·laborador habitual de la revista Sàpiens

L´Ajuntament de Manresa i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen conjuntament el cicle "Pessics de vida", un espai de conversa amb personalitats destacades del país. Aquest segon trimestre de l´any, a més d´Enric Calpena, hi haurà de convidats Manuel Milián i Quimi Portet que dissertaran sobre les seves trajectòries professionals, vitals i de pensament.

Els propers protagonistes del cicle Pessics de Vida seran el dimecres 25 de maig el polític, periodista i escriptor valencià, Manuel Milián i posteriorment, el dimecres 8 de juny, el músic Quimi Portet.

Totes les entrevistes es faran a les 8 del vespre a la Sala d´actes del Casino i l'entrada és lliure i oberta a tothom.