Fisoteràpia ha desbancat Medicina com a grau que atrau més estudiants de fora a les universitats catalanes, i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya és qui ha tingut l'increment més significatiu d'alumnes de fora del sistema universitari català d'aquesta especialitat entre tots els centres que participen en el procés de preinscripció públic.

Al Campus Manresa de la Uvic-UCC s'ha passat de 48 a 98 estudiants forans, mentre que al Campus Vic ha passat de 77 a 179, segons dades d'UNportal, web sobre educació superior a Catalunya.

Al sistema universitari català amb preinscripció pública hi havia el 2015 un total de 3.698 estudiants de fora. D'aquests, més de 500 es van matricular als graus de Fisioteràpia. El 2013 n'eren 380, de manera que hi ha hagut un increment del 40,5%. L'especialitat de Fisioteràpia ha desbancat la de Medicina en la primera posició dels estudis que cursaven alumnes de fora al sistema universitari català.

Després de Fisioteràpia i Medicina, els graus que interessen més són els d'Infermeria, que també s'imparteixen a la UVic-UCC, i els de Biotecnologia.