Manresa participa en la campanya d´àmbit europeu de recollida de residus i de sensibilització ambiental "Let´s clean up Europe".

Sota el lema "Fem dissabte al Cardener" l´acció, que tindrà lloc el dissabte 7 de maig, consisteix a recollir les escombraries que s´acumulen vora del riu Cardener al llarg del Passeig del Riu i en la recuperació d´un espai a la llera fluvial situat al costat del parc de Josep Vidal.

L´organització convoca tots els ciutadans que hi vulguin participar a les 10.30 h al Parc de Josep Vidal (Passeig del Riu al costat de la Carpa del Riu). S´aconsella portar roba i calçat còmodes i guants resistents. Igualment es demana a tots els interessats que facin inscripció prèvia a mediambient@ajmanresa.cat o al telèfon: 93 875 25 22.

Els treballs de recuperació d´aquest espai ja han començant amb el desbrossament de canyes i esbarzers que han deixat al descobert un espai de platja a la vora del riu. Després se separarà la brossa i es farà una recollida selectiva en sacs grans.

Així mateix, des de la regidoria de Medi Ambient es vol agrair la participació en la jornada de l´any passat durant la qual es van recollir més de 500 quilos de residus vora del riu Cardener a la zona del Pont Nou.