Durant el mes de maig l´Oficina Jove del Bages ha programat dos monogràfics curts adreçats a professionals que treballen amb joves des de qualsevol àmbit i a estudiants de cicles formatius o graus universitaris que siguin del seu interès.

El primer, que anirà a càrrec d´Ester Duarri, educadora social de l´Assessoria de drogues de l´OJB i Mossos d´Esquadra, es farà el divendres 6 de maig de les 9.30 ales 12 h i tractarà de com afrontar el tema de les drogues: "Com puc parlar sobre drogues amb els joves o adolescents? Eines i estratègies per professionals i/o estudiants".

Durant el curs es donaran les eines i estratègies per poder apropar-se als joves i posar-se al dia sobre la llei en aquesta matèria.

El segon monogràfic s´impartirà el divendres 27, de9.30 a12 h, i versarà sobre la "Prevenció i detecció dels trastorns alimentaris entre els adolescents", a càrrec d´Anaís Lara psicòloga del CSMIJ.

Aquesta acció formativa explicarà com identificar quan un jove té un trastorn alimentari, ajudarà a reconèixer els símptomes i la manera d´actuar quan es detecten. Es posaran sobre la taula les estratègies per intervenir amb els afectats.

Per apuntar-se als monogràfics cal enviar un correu-e a bages@oficinajove.cat amb les dades o trucar al 93.8771360. Hi ha la possibilitat d'apuntar-se a ambdós cursets o només a un. Les places són limitades.