Un dels moments calents del ple municipal va ser quan l'alcalde, Valentí Junyent (CDC), va tallar la intervenció del president del grup municipal socialista, Felip González, per haver excedit el temps assignat.

El polític socialista va fer pública ahir la seva intervenció íntegra (www.regio7.cat/blogs) amb un missatge en què deia que era lectura per a qui "tingui més paciència que l'alcalde".

Junyent va recriminar durant el ple González per voler tenir un excés de protagonisme i, al final de la sessió, va fer notar que perquè el ple sigui factible cal seguir unes normes i a qui li toca aplicar-les perquè el sistema de torns sigui just és a l'alcalde.

Entre les coses que van quedar al pap al polític socialista hi havia el posicionament del seu grup sobre el fet que la CUP "no encerta en considerar les esponges marines i les compreses de roba com a substitutius de compreses i tampons. En les copes menstruals sí; però no en els altres dos mètodes que ens citen".

El grup municipal del PSC tampoc no està d'acord que la CUP consideri que el Servei d'Informació i Atenció a la Dona ha de fer la feina d'informar joves i adolescents en aquest àmbit.