La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, ha fet avui una visita institucional a Manresa, durant la qual ha visitat l´Ajuntament i les obres d´ampliació de la Residència Sant Andreu de la Fundació Sociosanitària, que van començar el març passat.

La visita de Bassa s´ha iniciat a primera hora del matí a les dependències del SOC (Servei d´Ocupació de Catalunya). Més tard ha estat rebuda a l´Ajuntament per l´alcalde de la ciutat, Valentí Junyent. Després de reunir-se al despatx de l´alcalde -amb la presència també del director general de Protecció Social, Joan Ramon Ruiz; la delegada del govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i les regidores de l´Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich i Àngels Santolària- la consellera ha signat en el Llibre d´Honor de la ciutat i ha visitat el Saló de Sessions on es van proclamar les Bases de Manresa.

Posteriorment, la titular de Treball, Afers Socials i Famílies s´ha desplaçat fins la Residència Sant Andreu per conèixer de primera mà les instal·lacions d´aquest centre així com el solar on han començat les obres del projecte d´ampliació. Durant la visita ha estat acompanyada per l´alcalde, que també és president del patronat dela Fundació Sociosanitària de Manresa; pel director general de la Fundació, Manel Valls, així com regidores i persones de l´equip directiu de la Residència Sant Andreu.