«Fem matemàtiques o màgia? Millor tot alhora» és el títol del la setena sessió del projecte 7demates, que tindrà lloc aquest dissabte a la UPC de Manresa com a cloenda del curs. Al llarg de set dissabtes, nois i noies de 2n i de 3r d'ESO s'han divertit fent castells de cartes, descobrint quins eren els daus trucats i desxifrant missatges secrets amb un simulacre de màquina Enigma, una manera lúdica d'aprendre matemàtiques. El taller d'aquest dissabte per als nois i noies participants serà a les 10 del matí.

En aquesta darrera sessió, les famílies també han estat convidades a la conferència-espectacle «Les matemàtiques a la màgia i viceversa», que oferirà Sergio Belmonte, professor de Matemàtiques i membre del Museu de Matemàtiques de Catalunya, a 1/4 de 12 del migdia, a la sala d'actes de la UPC de Manresa.

Tot seguit, a 2/4 d'1 del migdia, tindrà lloc la publicació del veredicte del concurs d'idees per al logotip del projecte 7demates, l'entrega del premi i la cloenda institucional amb representació de l'Ajuntament de Manresa, la Societat Catalana de Matemàtiques i el Departament d'Ensenyament, agraint la col·laboració voluntària del professorat de secundària que ho ha fet possible.