"Ajuda'ns a fer un cim" és el lema de la segona edició de la campanya que AGRUPem, Associació Grup Eclerosi Múltiple del Bages, ha posat en marxa per recollir fons per finançar els serveis de rehabilitació que ofereix a les persones que tenen aquesta malaltia, que afecta el sistema nerviós, fa que no arribin els impulsos nerviosos als músculs i provoca, d'aquesta manera, que es vagi perdent massa muscular.

Enguany, s'ha canviat el sistema per fer les donacions mitjançant la creació d'una pàgina nova que permet fer les aportacions amb més facilitat i que, alhora, convida qui la visita a conèixer l'associació. L'adreça és agrupem.microdonativos.com. Els diners recollits es destinaran a pagar les sessions de logopèdia, piscina, ioga, psicòleg i fisioteràpia dels afectats. AGRUPem té la seu al Centre Hospitalari (carrer Flor de Lis, 33), on l'atenció al públic és els dilluns, de 4 a 6 de la tarda, i els dimarts, de 10 del matí a 12 del migdia.

Per a un afectat d'esclerosi múltiple cada dia és fer un cim perquè les coses més senzilles, com vestir-se, menjar, anar a buscar els nens a l'escola o només passejar, es converteixen en llargues travesses.