La pluja va amenaçar però no va espantar el nombrós públic que dissabte va viure la primera tanda d'actes de les festes del barri Vic-Remei de Manresa. Amb la Trobada de Músics al carrer com a protagonista principal, la jornada inaugural del programa que es clourà el 17 de juny va deparar també altres punts d'interès pels vianants com la trobada de puntaires, que va aplegar divuit dones.

Les del Vic-Remei són cada any unes de les festes més concorregudes del món veïnal manresà. A llarg de la tarda i el vespre de dissabte, una dotzena de propostes musicals van ser seguides per nombrosos ciutadans a l'aire lliure i a l'interior de la capella gòtica de l'Hospital de Sant Andreu.

Al carrer Verge de l'Alba, la trobada de puntaires va mostrar un cop més l'excel·lència de les creacions que assoleixen algunes participants. Tot i que hi havia una trentena d'assistents previstes, l'anunci de mal temps va fer minvar l'expectativa. No obstant això, les divuit puntaires van ensenyar els seus treballs a la gent que se'ls acostava, encuriosida per la laboriositat i la qualitat de les peces.

La jornada també va tenir inflables per als petits, un sopar de germanor i altres activitats, que tindran continuïtat els cinc divendres que van del 20 de maig al 17 de juny amb les Nits Musicals.