Aquest divendres finalitza una nova edició del curs "Mòdul B: coneixement del món laboral", oferta formativa inclosa dins la Llei i Decret d´Acollida de Catalunya, i que està organitzat pel Programa d´Acollida, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons social europeu.

El curs s´ha portat a terme de dilluns a divendres amb una durada de 15 h i el contingut apropa informació bàsica sobre el món del treball, els drets i deures dels treballadors, paper dels sindicats, recerca de feina, etc. El total de persones inscrites i que han acudit a les classes ha estat de 16, originàries de diversos països: Marroc, Rep Dominicana, Colòmbia, Senegal, Bolívia, etc.

El mòdul ha estat donat per la responsable del Centre d´informació de treballadors estrangers -CITE de Manresa, servei donat en conveni amb l´Ajuntament-.

Aquests cursos s´adrecen a persones nouvingudes, interessades a fer el curs per diferents motius: obtenir el Certificat d´Acollida de Catalunya, per la qual cosa es necessita haver fet el Mòdul B, un altre curs sobre coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic (Mòdul C), i tenir cursos de català ( 90 h) i castellà ( 90 h), altres persones porten a terme el mòdul B o C, per la necessitat d´obtenir un certificat per raons diverses: interès personal, per renovar documentació d´estrangeria, arrelament, etc.