El coordinador general del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, va ser ahir a Manresa, on es va entrevistar amb responsables de la Unió de Botiguers i Comerciants de la ciutat i també es va reunir amb militants de la formació política.

García Albiol va mantenir un canvi d'impressions amb representants del sector comercial de la ciutat, i els va oferir la seva experiència com a exalcalde de Badalona per donar suport al comerç de proximitat.

Amb els militants va compartir taula a l'hora de dinar. Les eleccions del 26 de juny va ser l'eix central de la trobada. Va afirmar que la campanya serà dura, i va carregar contra la coalició d'IU i Podem. En declaracions que va fer ahir al matí al Parlament, García Albiol va afirmar que li fa "por" el "pacte del revengisme" entre les dues formacions, ja que "la unió de dos partits d'extrema esquerra no pot significar res de bo per a Espanya". També va assegurar que el conseller Oriol Junqueras vol augmentar impostos per "pagar les estructures d'estat".