Després de quatre jornades de votació dels premis Regió7 que es concedeixen per decisió dels lectors, continuen com a líders l'empresa Tous en la categoria d'Estrella, i el departament de Territori de la Generalitat en la categoria d'Estrellat. Fins dissabte, ja havien votat més de 800 persones. Avui és l'últim dia per votar.

Tous continua en primera posició al davant de la denominació d'origen Pla de Bages, que ahir estava en segon lloc, però molt a prop dels líders. Una mica més despenjat, però encara amb opcions hi ha el Bàsquet Manresa, en tercer lloc. Tous és candidata per l'expansió que l'ha portat a ser la marca manresana més universal, present en més de cinc-centes botigues; la DO Pla de Bages, per l'impuls que ha donat al vi bagenc; i el Bàsquet Manresa, per ser el club esportiu amb més projecció del Bages i un miracle permanent reconegut a tot l'estat.

En la categoria d'Estrellat continua el liderat del departament de Territori, que ha estat proposat per la reforma insuficient de la C-55; en segon lloc hi ha Autema, per la recargolada i insuficient fórmula de descomptes amb què es pretén descongestionar la C-55; i en tercer lloc Adif, per un tren que tarda el mateix a fer el trajecte de Manresa a Barcelona que durant la República i per no complir ni els seus propis plans a l'estació de Manresa.

Es pot votar entrant a www.regió7.cat i també a través de Twitter i Facebook. La votació estarà oberta fins aquest dilluns. Els candidats són proposats i decidits per la redacció de Regió7, i els premis seran lliurats el dia 30 de maig en un acte a la Plana de l'Om juntament amb els altres premis anuals de Regió7.