Demà se celebra una nova edició de la Decabike, la pedalada i festa popular de Decathlon que es durà a terme sota el lema Pedalegem junts.

Decathlon proposa una pedalada de 10 quilòmetres apta per a tota la família. A banda de la bicicletada, la firma de material esportiu ha ideat una jornada amb activitats destinades a fomentar la pràctica de l'esport entre els membres de les famílies.

L'activitat començarà a les 10 del matí a la zona d'estacionament del Decathlon, des d'on s'iniciarà un circuit especialment pensat per a gaudir de la natura i la ciutat en família. La botiga cedirà bicicletes de forma gratuïta a totes aquelles persones que ho necessitin i que ho sol·licitin prèviament. A més hi haurà un servei de taller de posada a punt de bicicletes abans de la cursa per a participar amb total seguretat.

Les inscripcions es poden fer presencialment a la botiga Decathlon Manresa, a la web www.decathlon.es o bé mitjançant el Facebook de la botiga. Costa 2 euros i s'inclou samarreta i kit d'avituallament.