La Denominació d'Origen Pla de Bages, amb els seus tretze cellers al darrere, ha estat elegida com a premi Estrella pels lectors de Regió7, després d'una cursa igualadíssima en què ha superat l'empresa Tous per només vuit vots: 247 contra 239. Pel que fa al premi Estrellat, la conselleria de Territori s'ha endut el guardó sense competència: amb 170 vots, ha guanyat amb el 63% de les eleccions.

La votació dels premis Estrella i Estrellat va començar el dia 10 quan es van fer públiques les tres candidatures per a cada premi proposades per la redacció de Regió7. Tous, a qui es proposava per haver esdevingut una empresa d'abast mundial i la marca manresana més coneguda de tots els temps, va rebre ràpidament prou vots per posar-se al capdavant, posició que va mantenir folgadament fins divendres passat, quan la denominació d'origen va començar a rebre més vots. Durant el cap de setmana s'ha produït l'avançament. En tancar la votació dilluns a les 10 de la nit, els vinaters havien rebut el 40,2% dels 614 vots emesos, i Tous el 38,9. Vuit vots de diferència. En tercer lloc quedava el Bàsquet Manresa, que ha rebut el 20,8% de les eleccions.

Es podia votar en quatre llocs diferents, tots tres amb les xifres visibles i públiques: Facebook, Twitter, i els espais de Facebook i Google+ allotjats a la pàgina web del diari. La majoria de vots per Tous s'han dipositat a la pàgina de Regió7 a Facebook (223), i la majoria dels vots pels vinaters s'han expressat en la casella de Facebook allotjada a la web del diari (155).

La votació del premi Estrellat no ha tingut color des del primer dia. La conselleria de Territori va ser proposada pel nyap de la C-55, que ha convertit la carretera en una via més segura però inconvenient i insuficient, molt allunyada de les aspiracions i necessitats de la Catalunya Central. El 67% de vots és concloent. Ha quedat en segon lloc Autema, a qui es va proposar per la insuficiència i recargolament dels descomptes promesos al peatge de l'autopista, i en tercer lloc Adif per la deixadesa en què manté la línia de Renfe a Manresa. Han rebut el 22% i el 13% dels vots, respectivament. La majoria de vots han estat emesos en el botó de Facebook allotjat a la pàgina web del diari.