Demà, divendres 20 de maig de 15 a 20 h, tindrà lloc a l´Escola d´Art de Manresa el Taller de dibuix i espai públic que anirà a càrrec de l´artista, Francesc Ruiz. Aquesta activitat va adeçada alumnes del grau superior d´Il· lustració de l´Escola d´Art de Manresa i està vinculada a l´exposició "Art en trànsit".

La sessió, que té per objectiu donar eines per desenvolupar, amb molt poc temps i mitjans, projectes que vinculin el dibuix i la comunicació gràfica a l´espai públic, acabarà amb unes intervencions efímeres a l'espai públic pensades i realitzades pels participants del taller. Aquestes es duran a terme entre les 6 i les 9 del vespre al Barri Antic.

El passat dimarts es va fer una primera sessió en la qual els alumnes van fer un exercici col·lectiu de dibuix accelerat, van analitzar els continguts teòrics i estudis del cas i van fer un recorregut per identificar els espais.

"Art en trànsit" és una exposició itinerant del Programa d´Arts Visuals de l´Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en conveni amb l´Ajuntament de Lleida, a partir del fons del Centre d´Art la Panera, i en col·laboració amb els municipis que l´acullen. La mostra es pot visitar al Centre Cultural el Casino fins el 26 de juny.