Relleu a la gerència de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central

21.05.2016 | 00:00
Anna Aran
Anna Aran

Hi ha hagut relleu a la gerència de l'Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central. El fins ara gerent, Lluís Rius, ha passat a ocupar responsabilitats en el programa de suport i docència del mateix organisme, i ha estat substituït per Anna Aran.
Aran ha ocupat els darrers anys llocs de direcció a l'atenció primària i a l'atenció hospitalària a Lleida. Es va formar en l'especialitat de medicina familiar i comunitària, i és màster en gestió d'institucions sanitàries. Té estudis de postgrau en gestió de la qualitat a l'atenció primària de salut.
A la Catalunya Central l'Institut Català de la Salut dóna servei a poc més de 400.000 persones i gestiona 151 centres de salut a les comarques del Bages, Anoia, Berguedà, Moianès, Solsonès i Osona. També presta serveis a consultoris d'altres comarques que geogràficament són properes.
Anna Aran gestionarà un equip format per 1.460 professionals de l'àmbit de la salut. Els dos col·lectius més importants són els d'infermeria, amb 531 professionals, i medicina, amb 435.
L'Institut Català de la Salut (ICS) és l'empresa pública de salut més gran de Catalunya. Presta atenció sanitària a gairebé sis milions de persones, gestiona els vuits hospitals públics que hi ha a Catalunya i gairebé 300 equips d'atenció primària. També compta amb set instituts de recerca integrats a hospitals i centre d'atenció primària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Estudiants d´ESO experimenten l´espiritualitat del camí ignasià

Estudiants d´ESO experimenten l´espiritualitat del camí ignasià

Un grup d'alumnes de l'escola FEDAC va fer el darrer tram del camí ignasià entre Castellgalí i...

Minimarató de reanimació cardiopulmonar amb 1.400 alumnes

Nens i joves de primària, ESO i cicles de grau superior aprendran a fer anar un desfibril·lador

Ple de Manresa: aprovat per unanimitat batejar amb el nom d´Andreu Vivó la sala de gimnàstica artística del Vell Congost

Ple de Manresa: aprovat per unanimitat batejar amb el nom d´Andreu Vivó la sala de gimnàstica artística del Vell Congost

En la sessió d'aquest dijous també s'han acordat els canvis a Aigües de Manresa mentre els...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema