Els membres de la família de joiers Tous no eren presents a l'acte de lliurament del premi Pollet d'Or, però no van faltar els elogis a la trajectòria de la prestigiosa firma i, sobretot, es va agrair que hagin mantingut la seu a Manresa, tot i l'expansió de l'empresa a altres països.

El guardó l'atorga l'organització de l'ExpoBages cada any a una empresa que ha apostat pel territori i que ha estat capaç d'innovar, crear riquesa i projectar-se. L'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, ha destacat que els Tous "generen riquesa a la comarca i ocupen moltes persones".

En nom de la família, va recollir el premi Julià Piñeyro, una de les persones que estan al capdavant de l'empresa. "És un orgull per a la família rebre aquest reconeixement", afirmava, mentre apuntava que "la intenció de Tous és doblar el volum de l'empresa l'any 2020". En l'acte de lliurament del premi, que també va ser el d'inauguració oficial de l'ExpoBages, va assistir el conseller Jordi Baiget, màxim responsable de la conselleria d'Empresa i Coneixement, que també va destacar el paper dels Tous.