L'ExpoBages omple de nou el centre de ciutat

La pluja de primera hora de la tarda no desllueix el certamen

22.05.2016 | 20:54
Visitants a l´ExpoBages aquest migdia
Visitants a l´ExpoBages aquest migdia

L´ExpoBages ha repetit l´èxit de visitants de les últimes edicions portant un nombrós públic, al llarg de tot el cap de setmana al centre de Manresa.

En els moments de màxima afluència de la fira, que van ser diumenge al migdia i dissabte a la tarda es feia difícil caminar tan pel primer tram del passeig de Pere III –on hi havia parades dels sectors serveis, industrials i també institucionals– i pel carrer Guimerà, que amb la Muralla del Carme concentrava els estands del sector de l´automoció. Aquest diumenge a mitja tarda i al vespre, després de la devallada de visitants per la pluja de primera hora de la tarda, el públic no ha defallit. Tot i que ja ha estat amb una afluència menor que el dissabte i que al migdia, el passeig s'ha tornat a omplir en tots els seus trams, tal i com també ho ha fet el carrer Guimerà.

L'ExpoBages coincidia amb la celebració de la fira de l´Ascensió que ha portat diverses parades d´alimentació i artesans al centre de la ciutat. A més, es tracta d´un festiu en el qual els comerços de la ciutat podien obrir portes. Al carrer Guimerà, ho va fet aproximadament el 60 % de les botigues, un percentatge similar al d´establiments amb portes obertes al sector format per Born, Plana de l´Om i carrer Nou. Entre els comerços que han decidit obrir n´hi ha tants de lcoals com de grans cadenes comercials.

L´organització del certamen fa una valoració positiva d´aquesta nova edició de l´ExpoBages que ha portat 200 expositors al centre de la ciutat. També era aquest vespre quan el president de la comissió organitzadora d´ExpoBages Ascensió, Llorenç Juanola, ha lliruat els premis als millors estands. En aquesta ocasió, l´expositor més innovador ha estat Pintures Teixidor, que més enllà de la seva històrica proposta en el món de la pintura i les arts plàstiques, ha presentant solucions avançades en l´àmbit de la serralleria. I pel que fa al premi que es lliura a l´estand que ha treballat millor el disseny ha estat per a la Fundació Ampans, enguany s´ha centrat en els productes de formatgeria que darrerament elaboren i comercialitzen a una finca de la seva propietat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Comença la segona fase de les obres a l´antic Col·legi de Sant Ignasi de Manresa

Comença la segona fase de les obres a l´antic Col·legi de Sant Ignasi de Manresa

La nova actuació consisteix en la rehabilitació de les façanes interiors del claustre. Avui s'ha...

L´estalvi energètic guanya adeptes, malgrat la fama de car que té tot el que és ecològic

L´estalvi energètic guanya adeptes, malgrat la fama de car que té tot el que és ecològic

Empreses dedicades a l'aïllament de les cases s'afegeixen al boom de la biomassa a l'Ecoviure

Interès pels testimonis d´activisme mediambiental

Interès pels testimonis d´activisme mediambiental

L'activitat s'incloïa en la fira i en la Manresa Solidària

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema