201 aturats aspiren a ocupar 24 llocs de treball a Manresa

L'Ajuntament ofereix feina per 6 mesos mitjançant els plans d'ocupació de la Diputació

24.05.2016 | 07:28

Dues-centes una persones han cursat la seva sol·licitud per ocupar algun dels 24 llocs de treball que ofertava l´Ajuntament de Manresa per a persones aturades mitjançant els plans d´ocupació de la Diputació de Barcelona.

Això suposa 8,3 aspirants per a cada contracte. El nombre total de sol·licituds cursades és superior, 362, perquè era possible optar a més d´un lloc de treball.

Els contractes seran de 6 mesos i a jornada completa i és previst que s´iniciïn a inicis de juliol.
Es buscaven candidats per a les següents feines: 5 auxiliars administratius, 4 Auxiliars d´equipaments, 2 Paletes, 1 Peó, 2 Mediadors de carrer, 2 Informadors socials, 1 tècnic de grau mitjà coordinador programa, 1 arquitecte, 1 arquitecte tècnic, 1 treballador social, 1 tècnic de grau mitjà d´inclusió, 1 Tècnic de grau mitjà de cooperació, 1 Tècnic de grau mitjà de comunicació i 1 Dissenyador gràfic.

Més i menys cobejats
El major nombre de sol·licituds presentades ha estat per a les 4 places d´auxiliars d´equipaments (88), seguida de les 2 places d´informadors socials (76) i les 5 d´auxiliars administratius (50).
Per contra la plaça d´arquitecte i la d´arquitecte tècnic són les que menys aspirants han tingut: 3 i 4, respectivament.

Més difusió
Cal recordar que l´equip de govern de l´Ajuntament de Manresa, integrat per CDC i ERC, va fer més difusió de l´oferta de llocs de treball després que el grup municipal del PSC denunciés públicament que li semblava il·lògic que una oferta tan important de llocs de treball en uns moments de tanta necessitat per a tantes famílies amb tots els seus membres en atur a Manresa no s´hagués publicitat amb més èmfasi.

El govern municipal va situar la informació a la pàgina inicial de la web municipal i va fer pública una nota de premsa amb tota la informació. Les funcions i requisits establerts per cada plaça es podien consultar al departament de Recursos Humans, al web municipal (a l´apartat d´oferta pública d´ocupació) o al web del Centre d´Iniciatives per a l´Ocupació.

D´altra banda, el CIO ja havia començat a difondre la informació entre persones en situació d´atur, com fa habitualment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Manresa serà present demà a l´acte de la Generalitat per exigir a Renfe més bon servei

Manresa serà present demà a l´acte de la Generalitat per exigir a Renfe més bon servei

Front comú contra una situació que es considera "inacceptable"

Usuaris drets o sense servei , el pa de cada dia per la vaga de xofers de Bages Exprés

Usuaris drets o sense servei , el pa de cada dia per la vaga de xofers de Bages Exprés

El comitè s'ha reunit amb el departament de Treball just quan arrenca la segona setmana de...

Obren el termini per contractar 55 monitors per al Campi Qui Jugui

Obren el termini per contractar 55 monitors per al Campi Qui Jugui

Des d'avui i fins al 3 de novembre és obert el període de sol·licituds per treballar com a...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema