L'Esplai Minuatx de Manresa va celebrar els seus 25 anys. L'escola la Salle va ser dissabte el marc d'una festa dedicada al record d'aquest esplai. La cinquantena de nens i les famílies, les fotografies i els records, van ser els protagonistes d'un acte emotiu.

A mitja tarda, els més petits van representar una història gràfica de l'esplai, es va jugar a endevinar cançons i hi va haver moments per als reconeixements, com el que van fer els joves als seus monitors.

Per rememorar la història de l'esplai, la commemoració va comptar amb la presència d'antic monitors i de l'ànima inicial del projecte, el germà Cesc, que aviat es va envoltar de joves i monitors d'ara i d'abans per mostrar qui són els autèntics protagonistes.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo, va destacar la importància que té el moviment associatiu I més concretament el dels joves. I el director de la Salle, Toni Beltran, va posar l'accent en el paper pedagògic que també fan els esplais.

La festa, les fotos, els records entre amics i les amistats que han fet les famílies van omplir les converses del sopar. Per acabar la jornada festiva, ell jove grup Rostolls va posar un colofó espectacular a la commemoració.