L'ExpoBages va repetir diumenger l'èxit de visitants de les últimes edicions, amb un nombrós públic, al llarg de tot el cap de setmana al centre de Manresa.

En els moments de màxima afluència de la fira, que van ser diumenge al migdia i dissabte a la tarda es feia difícil caminar tant pel primer tram del passeig de Pere III -on hi havia parades dels sectors serveis, industrials i també institucionals- com pel carrer Guimerà, que amb la Muralla del Carme concentrava els estands del sector de l'automoció. Diumenge a mitja tarda i al vespre, després de la davallada de visitants per la pluja que va caure a primera hora de la tarda, el públic no va defallir. Tot i que ja va ser amb una afluència menor que dissabte i que ahir al migdia, el Passeig es va tornar a omplir en tots els seus trams, com també ho va fer el carrer Guimerà.

Diumenge, l'ExpoBages coincidia amb la celebració de la Fira de l'Ascensió, que va portar diverses parades d'alimentació i artesans al centre de la ciutat. A més a més, es tractava d'un dia festiu en el qual els comerços de la ciutat podien obrir portes. Al carrer Guimerà, ho va fer aproximadament el 60 % de les botigues, un percentatge similar al d'establiments amb portes obertes al sector format per Born, Plana de l'Om i carrer Nou. Entre els comerços que van decidir obrir portes n'hi havia tant de locals com de grans cadenes comercials.

L'organització del certamen feia una valoració positiva d'aquesta nova edició de l'ExpoBages, que ha portat 200 expositors al centre de la ciutat. També era ahir al vespre quan el president de la comissió organitzadora d'ExpoBages-Ascensió, Llorenç Juanola, va lliurar els premis als millors estands. En aquesta ocasió, l'expositor més innovador va ser Pintures Teixidor, amb una proposta històrica en el món de la pintura i les arts plàstiques. I pel que fa al premi que es lliura a l'estand que ha treballat millor el disseny, va ser per a la Fundació Ampans.

Quant al sector de l'automoció també feia un balanç positiu, amb unes vendes de 79 vehicles, xifra superior a la de l'any passat, segons fonts de l'orgnització.