Dos-cents aturats opten a algun dels 24 llocs de treball que ha ofert l'Ajuntament

Les sol·licituds han estat 362 en total perquè els aspirants podien presentar-se per més d'un dels contractes dels plans d'ocupació

24.05.2016 | 00:00

Dues-centes una persones han cursat la seva sol·licitud per ocupar algun dels 24 llocs de treball que oferia l'Ajuntament de Manresa per a persones aturades mitjançant els plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona.
Això suposa 8,3 aspirants per a cada contracte. El nombre total de sol·licituds cursades és superior, 362, perquè era possible optar a més d'un lloc de treball.
Els contractes seran de 6 mesos i a jornada completa i és previst que s'iniciïn a inicis de juliol.
Es buscaven candidats per a les següents feines: 5 auxiliars administratius, 4 auxiliars d'equipaments, 2 paletes, 1 peó, 2 mediadors de carrer, 2 informadors socials, 1 tècnic de grau mitjà coordinador programa, 1 arquitecte, 1 arquitecte tècnic, 1 treballador social, 1 tècnic de grau mitjà d´inclusió, 1 tècnic de grau mitjà de cooperació, 1 tècnic de grau mitjà de comunicació i 1 dissenyador gràfic.
El nombre més elevat de sol·licituds presentades ha estat per a les 4 places d'auxiliars d'equipaments (88), seguida de les 2 places d'informadors socials (76) i les 5 d'auxiliars administratius (50).
Per contra, la plaça d'arquitecte i la d'arquitecte tècnic són les que menys aspirants han tingut: 3 i 4, respectivament.

Més difusió
Cal recordar que l'equip de govern de l'Ajuntament de Manresa, integrat per CDC i ERC, va fer més difusió de l'oferta de llocs de treball després que el grup municipal del PSC denunciés públicament que li semblava il·lògic que una oferta tan important de llocs de treball en uns moments de tanta necessitat per a tantes famílies amb tots els seus membres en atur a Manresa no s'hagués publicitat amb més èmfasi.
El govern municipal va situar la informació a la pàgina inicial de la web municipal i va fer pública una nota de premsa amb tota la informació. Les funcions i requisits establerts per a cada plaça es podien consultar al departament de Recursos Humans, al web municipal (a l'apartat d'oferta pública d'ocupació) o al web del Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació.
D'altra banda, el CIO ja havia començat a difondre la informació entre persones en situació d'atur, com fa habitualment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Imatge del primer dia de vaga
El comitè de vaga de Bages Exprés es reuneix aquest migdia amb el departament de Treball

El comitè de vaga de Bages Exprés es reuneix aquest migdia amb el departament de Treball

Els empleats instaran al secretari general de Treball a pressionar l'empresa Hispano Igualadina...

El vehicle elèctric es fa mirar en l´estrena de la 18a Ecoviure

El vehicle elèctric es fa mirar en l´estrena de la 18a Ecoviure

A Manresa circulen 30 turismes sostenibles, 8 dels quals són de l'Ajuntament, més 2 busos híbrids...

Minimarató de reanimació cardiopulmonar amb 1.400 alumnes

Nens i joves de primària, ESO i cicles de grau superior aprendran a fer anar un desfibril·lador

Manresa passa en set anys de tenir 92 oficines bancàries a només 41

Manresa passa en set anys de tenir 92 oficines bancàries a només 41

Tot i el canvi de model de servei, l'atenció presencial es manté com una referència que molts...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema