La FUB serà l'administradora de la Festa de la Llum 2017

La Fundació Universitària del Bages commemora aquest curs el seu 25è aniversari

30.05.2016 | 07:21

En el plenari de l´Associació Misteriosa Llum es va fer oficial que la Fundació Universitària del Bages (FUB), que celebra aquest curs el seu 25è aniversari, serà l´entitat que administrarà la festa d´hivern manresana l´any 2017. En la reunió es va presentar la memòria de la festa d´aquest any i es van renovar una part dels membres de la junta.

L´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l´Associació Misteriosa Llum, Antoni Fornells, van presidir ahir el plenari de l´Associació Misteriosa Llum, que va tenir lloc al centre cultural del Casino de Manresa i que va servir per designar oficialment l´entitat administradora de la Llum 2017, que serà la Fundació Universitària del Bages (FUB), que clourà d´aquesta manera la celebració del seu 25è aniversari.

En el plenari, l´entitat administradora de la festa 2016, el Club de Tennis Manresa, a través del seu president, Anjo Valentí, va presentar la memòria de les activitats de l´edició anterior de la Llum, i va traspassar simbòlicament el relleu a la FUB, representada pel seu director general, Valentí Martínez.

En el plenari també es va formalitzar el relleu de dos membres de la junta de l´Associació Misteriosa Llum. Delfina Corzán i Jaume Torras deixen el càrrec i van rebre un obsequi commemoratiu de mans de l´alcalde de Manresa. Al seu lloc, s´incorporen a la junta Pere Vila i Valentí Tatjé.

La Fundació Universitària del Bages commemora aquest curs el seu 25è aniversari. El 4 de febrer passat va tenir lloc l´acte institucional de celebració, al Saló de Sessions de l´Ajuntament de Manresa. L´entitat, vinculada actualment a la UVic-Universitat Central de Catalunya, imprimirà el seu segell a la Festa de la Llum, amb un programa d´activitats que ja ha començat a preparar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

L´Ajuntament calibrarà el rebuig d´adolescents a l´homosexualitat

L´Ajuntament calibrarà el rebuig d´adolescents a l´homosexualitat

Enquestarà alumnes de quart d'ESO i de batxillerat per fer prevenció entre els estudiants

DM retira en l´últim sospir una moció contra els anuncis de prostitució

El regidor va explicar que s'estimava més retirar la moció que no pas que quedés desvirtuada per...

El manteniment dels parcs i jardins serà cent per cent ecològic

El manteniment dels parcs i jardins serà cent per cent ecològic

L'Ajuntament es va comprometre que continuïn els treballs necessaris per a la transició cap a una...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema