El periodista manresà Enric Oller és un dels tres integrants de l'equip de TV3 que aquest dijous a la nit va ser increpat i agredit durant una connexió en directe des de la plaça de la Revolució de Gràcia, on tenia lloc un cassolada.

Segons informació de la Corporació Catalana de Mitjans Àudioviduals (CCMA), "l'equip dels Serveis Informatius de TV3 format per Roger Rovira, Oller i Dani Penín va ser increpat per alguns manifestants i, finalment, agredit per impedir el desenvolupament de la seva feina" en el cobriment de les protestes a Barcelona pel desallotjament del banc ocupat. La CCMA recorda que "es tracta d'un episodi nou de greu intolerància que se suma a l'agressió de dimarts a un altre equip de TV3". El Consell Professional de TVC concreta que "un transeünt els va trencar el visor i el micròfon de la càmera".

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha emès un comunicat en què "lamenta i condemna els reiterats episodis d'agressió contra periodistes que s'han produït aquests últims dies en els aldarulls al barri de Gràcia de Barcelona". Considera "intolerable qualsevol amenaça, coacció o agressió contra el col·lectiu dels periodistes en el seu exercici professional, vinguin d'on vinguin, i rebutja els episodis que els informadors han fet públics". Afegeix que treballa "en diferents iniciatives perquè episodis com aquests no es reprodueixin i la feina dels professionals es pugui exercir sense cap ingerència ni coacció".

La CCMA també ha condemnat les agressions als equips de TV3 en l'exercici de la seva professió. Qualifica "d'absolutament inadmissibles situacions en què s'impedeix de forma violenta l'exercici de la informació per part dels professionals de qualsevol mitjà de comunicació". Igualment, ha expressat la seva condemna "sense reserves" el Consell Professional de TVC, que recorda que l'equip desplaçat aquest dijous a la nit a Gràcia "estava complint el deure d'informar i exercint el dret a la llibertat d'expressió, en un espai públic i degudament identificats".