Dijous cap a les 7 de la tarda Jep Garcia reobrirà el quiosc del Quimet, a l´inici del passeig de Pere III de Manresa, amb una festa en la que no faltaran cava, torrons i xerinola.

La celebració serà oberta a tothom i suposa que a partir d´avui el mític Quiosc del Quimet de Manresa torna a tenir darrere el taulell, Jep Garcia, qui durant 28 anys (del 1984 al 2012) en va portar les regnes. L'Ajuntament i Jep Garcia van signar la concessió del quiosc del Quimet el 18 de maig.

Cal recordar que la primavera de l´any 2013, Garcia va perdre el concurs municipal de la concessió de l'emblemàtic establiment, després que el responsable del restaurant El Turó de la Torre, Lluís Albà, la guanyés per 21.000 euros, només mil per sobre l'oferta feta per Garcia. Tres anys després d´aquell canvi de concessió i amb un nou concurs obert, Garcia ha recuperat el negoci.

El passat 28 d´abril, pels volts de la una del migdia es van obrir les dues ofertes que s´hi havien presentat i la de Garcia, de 26.430 euros, va superar l´altra, que havia estat presentada per la societat que fins ara regentava el quiosc del Passeig més proper a la plaça Sant Domènec.

Jep Garcia va explicar, exultant d'alegria, que el traspàs no seria imminent, perquè no signaria el contracte fins el 17 de maig, i que a partir d´aquell dia, tindria feina a tornar a condicionar el quiosc. Garcia no va abandonar mai durant els 3 darrers anys la idea de recuperar el Quimet.