L'hora de can Jorba no és bona. L'emblemàtic rellotge no va a l'hora. Les busques s'han quedat immòbils a un quart i deu minuts de 7.

Alguns dels ciutadans que van aixecar la vista cap a la torre de can Jorba van poder comprovar que el rellotge no anava bé.

L'any 2001 es va substituir l'antiga maquinària mecànica del rellotge per una electrònica que disposa d'una petita antena que recull el senyal horari enviat des d´una central alemanya i que permet rectificar la posició de les agulles cada hora. També disposa d'un petit ordinador que fa de pont entre aquest mecanisme i el que fa moure les agulles i els comanda.

Fins aquell moment havia funcionat la maquinària del rellotge instal·lat el 1941 i que disposavad´uns pènduls que baixaven tres

metres. L´antic rellotge de can Jorba disposava d´un motor que li donava corda cada 22 hores i, tot i que s´havia de lubrificar i corregir el desviament de temps periòdicament, es tractava d´una autèntica joia feta a consciència.

El rellotge va ser fabricat el 1940 a Barcelona i era idèntic, pel que fa a la mecànica, al que hi havia instal·lat a la basílica de Montserrat. Joan Jorba, quan era propietari de l´immoble, va encomanar que li´n fessin un d´igual després de veure el de Montserrat. Tots dos rellotges tenien la mateixa signatura,Tribó, i també les muntanyes de Montserrat en relleu.