La Sagrada Família s'afegeix, amb Valldaura i Mion-Puigberenguer, als barris que aquest cap de setmana celebren les seves festes.

Demà, a les 10 del matí, hi ha trobada de col·leccionistes Amics del Bages, i a la 1 del migdia, concert vermut amb Àlex i els seus. Una hora més tard, hi haurà paella popular (cal haver fet les inscripcions a l'associació de veïns). A les 4 de la tarda, tindrà lloc el 1r campionat de bridge, dirigit i arbitrat pel catedràtic de matemàtiques Pere Rubio. Una exhibició de zumba, a les 6; un sopar sardinada/pernilada, a les 9 del vespre, i una cantada d'havaneres amb El Cor de Catalunya, a les 10, clouran la jornada. Tots els actes es faran al carrer de Penedès.

Diumenge, a les 9 del matí, al parc de Sant Ignasi, hi ha el 33è torneig de botxes, i a l'avinguda de Francesc Macià, un de bitlles catalanes. Al mateix lloc i hora, festa motorista amb botifarrada i, a les 11, marató de country de ball en línia. Els actes continuaran el cap de setmana de l'11 i el 12 de juny.