L'empresa manresana Mútua Intercomarcal ha llançat una nova sèrie de vídeos de la campanya de salut i prevenció Cuida't. En aquest cas es tracten les substàncies addictives i amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac es va estrenar el clip "Com pots deixar de fumar?".

En ocasió del Dia Mundial Sense Tabac 2016, Mútua Intercomarcal va llançar la quarta sèrie de consells de salut i prevenció. La iniciativa, engegada durant el mes de setembre de l'any passat, tracta diverses temàtiques dins el marc de la salut i la cultura preventiva en l'àmbit laboral.

Aquest quart lliurament porta per títol "Substàncies addictives", i s'hi visibilitzen aquelles substàncies que, per estar presents en el dia a dia, poden arribar a ser addictives. Per commemorar la campanya mundial contra el tabaquisme, en aquest nou lliurament s'ha volgut destacar els riscos per a la salut associats al consum de tabac, i s'ofereixen claus per ajudar a abandonar aquest hàbit tan poc saludable.

La campanya es va iniciar durant el mes de setembre amb el llançament de la primera sèrie de consells de salut, que porta per títol "Dieta saludable".