Aquest divendres i dissabte, dies 10 i 11 de juny, els apassionats dels escúters clàssic Vespa i Lambretta tornen a tenir la seva cita anual a Manresa, que enguany arriba als deu anys. Els organitzadors, l'Scooter Club Manresa, han volgut recordar que ara fa dos anys que el seu amic i company escuterista Bruno Plana, de Sant Feliu de Guíxols, va perdre la vida quan s'adreçava a la trobada de Manresa. «El seu record és i serà sempre present en les nostres vides i en el nostre Club i és per aquest motiu que aquest és el 2n Memorial Bruno Plana».

El programa començarà aquest divendres, dia 10 de juny, a les 8 del vespre, amb el punt de trobada i les primeres inscripcions a la Vermuteria Santa Rita (carrer del Cap del Rec, 20). Seguidament, s'iniciarà el Pica-Pica Bar's. Començarà a les 9 del vespre al Quinze Bar (carrer de Sobrerroca, 15). A les 10 de la nit, al bar Moe's (carrer del Joc de la Pilota, 9), i a les 11 de la nit, a la Taverna dels 7 turons (carrer de les Campanes, 1) amb el DJ Johnny Fever.

El dissabte dia 11 de juny, a les 10 del matí, es farà la trobada de la 10a Scooterrun Manresa Revival. El lloc de trobada serà al Frankfurt Cal Xavi (carrer de l'Abat Oliva 66-68) on es podran fer també les inscripcions. L´hora de la sortida serà a les 12 del migdia . La ruta és d´uns cinquanta-cinc quilòmetres, amb assistència. El recorregut és Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Canet de Fals, Fonollosa, Castelltallat, Sant Mateu de Bages, Callús, Sant Joan de Vilatorrada, Manresa. A les 2 del migdia es dinarà al pati de l'antic Escorxador (plaça Bages, 11), on es farà el sorteig d'obsequis entre els assistents i es donaran els premis (a la millor Vespa, la millor Lambretta, l'escuterista que ve de més lluny, etc).

A les 6 de la tarda h hi ha una botifarrada popular a la plaça de la Música amb els DJ Mo (Soul Vespa SC) i DJ Albert (Ull de Poll SC). I per acabar, a 2/4 de 12 de la nit, a la sala El Sielu (plaça de Valldaura, 1), concert amb el grup Baggy Trousers (banda tribut a Madness). Després del concert hi haurà més música amb DJ Valen (Ojete SC) i DJ Willy versus Dori (No Future SC). L'entrada al concert és gratuïta per als inscrits, i per als no inscrits és de 5 euros.

El diumenge dia 12 de juny, a les 12 del migdia, hi ha el comiat de la trobada a la Vermuteria Santa Rita (carrer del Cap del Rec, 20).

Per a més informació sobre la concentració, podeu escriure a scooterclub69@yahoo.es. El preu de la inscripció anticipada és de 30 euros i el mateix dia, de 35. La inscripció inclou la samarreta, consumicions, el dinar, la botifarrada i el concert.