La botiga Decathlon de Manresa aportarà 10.000 euros en material esportiu al projecte #Invulnerables de lluita contra la pobresa que a Manresa lidera la Fundació Rosa Oriol de sor Lucía Caram.

Decathlon Manresa col·labora des de fa un any en el projecte Futbol24 de la fundació facilitant material per fer arribar l'esport a infants en situació de risc d'exclusió social. La incorporació, recentment, de Futbol24 a la part esportiva del projecte #Invulnerables, que té el suport de l'Obra Social de La Caixa, la Fundació FC Barcelona i el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, ha portat Decathlon Manresa a aprovar una subvenció de 10.000 euros provinent de la Fundació Decathlon per continuar col·laborant en el projecte i aportant el material esportiu necessari per equipar cada infant en l'esport que vulgui practicar.

Amb motiu del Dia de la Fundació, i per celebrar aquesta col·laboració, la botiga organitza aquest dissabte al seu aparcament un torneig de futbol 5x5 apte per a totes les edats i nivells. És obert a la ciutadania i es farà de 10 del matí a 2 del migdia, amb obsequis per als guanyadors i productes de nutrició per al participants. La inscripció es gratuïta i només cal omplir un full de participació a la recepció de la botiga als Trullols.