Dominiques FEDAC Manresa ha guanyat per tercer any consecutiu el projecte telemàtic Schools Song Contest' 2016, que consisteix en adaptar una cançó amb una nova lletra en anglès escrita pels alumnes i interpretada per ells.

Els guanyadors han estat el grup de 2n ESO B anomenat Basket Case amb la cançó «A bully and an idiot», adaptació d´«American Idiot» de Green Day.

Els altres dos grups participants de FEDAC Manresa, Boom teenagers (2ESO A) i Last year (4ESO), van ocupar la segona i tercera posició en el concurs, respectivament.

El projecte és un treball transversal i interdisciplinar que inclou diverses matèries com anglès, música, tecnologia, plàstica o educació física, i consisteix en adaptar una cançó ja original amb una nova lletra en anglès escrita pels alumnes i aleshores interpretada novament per ells. Un cop enregistrat l'audio del nou tema, posteriorment se'n realitza un videoclip i finalment es fa l'actuació en directe a Barcelona davant del públic assistent.

El premi, esponsoritzat entre d'altres per Oxford, Cambridge i Home to Home consisteix en uns tallers gratuïts realitzats per a professors nadius de parla anglesa amb els alumnes guanyadors, a més de tot tipus de material didàctic per a l´escola.