El productor manresà Miquel Coll signa la música de campanya d'ERC per a les eleccions generals del 26 de juny. Segons Esquerra, la idea és que es pugui mantenir més enllà d'aquesta cita electoral i que passi a formar part del patrimoni de la formació i dels seus simpatitzants.

Fonts del partit republicà han destacat la «il·lusió, l'alegria, el mestissatge i molt de ritme» com els atributs que defineixen «Pintarem», la cançó que ha presentat avui Esquerra i que l'acompanyarà al llarg d'aquesta campanya electoral. Consideren que Coll «ha sabut recollir l'optimisme i la transversalitat que ha acompanyat la gran mobilització cívica sobiranista des de 2010».

La composició, que recorda les cançons que s'han popularitzat els últims estius a Catalunya, es començarà a utilitzar en els espots i els actes electorals dels republicans.

Miquel Coll (1978) és compositor, músic i productor musical. D'entre els seus treballs, destaca la col·laboració amb la sèrie emesa per YouTube «Zero», dirigida pel també manresà David Victori i produïda per Riddley Scott i Michael Fassbender. Ha treballat per a altres produccions com «Cama Blanca», de Diego Betancor, amb Fernando Tejero i Paola Bontempi i «Burned», de Jaime Valdueza, amb Maika Monroe. Fill d'una família de músics, va començar a tocar la flauta travessera als cinc anys, i als deu, piano i guitarra clàssica. Ha passat per molts grups diferents, tant de música clàssica com de moderna, i ha participat en nombroses produccions com a productor, compositor, arranjador, flautista, guitarrista, baixista o harmonicista. L'any 2000, sintrodueix en el món de l'àudio i comença la seva trajectòria en el seu propi estudi com a productor musical, primer, i compositor de bandes sonores més tard, per a cinema, obres de teatre i altres dissenys sonors.

Per escoltar la cançó fes click aquí.